Hesabım
    Yeni "Hayvan Mezarlığı" Uyarlamasına "Alien" Desteği!

    Kült film "Hayvan Mezalığı"nın yeni beyaz perde uyarlamasında kadro genişliyor.

    Kült film Hayvan Mezarlığı'nın modern uyarlamasında kadro genişliyor. 1989 imzalı kült korku filminin yeniden uyarlamasına "Alien: Covenant" desteği geldi. yapım aşaması hızlı ilerleyen uyarlamada Amy Seimetz de rol alacak.

    Güzel yıldız yeni uyarlamada ailenin annesi Rachel Creed'e hayat verecek. Orijinal filmde Denise Crosby tarafından canlandırılan karakter, hikayenin akışı için kilit bir rol oynuyor. Son birkaç yılda, O, "Kara Kule", "Gerald's Game" ve "1922" gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, "Mr Mercedes" ve "Castle Rock" eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in kült romanının yeni uyarlamasında evin babasını ise, orijinal filmde Dale Midkiff tarafından canlandırılan Dr. Louis Creed karakterine ise "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", "Terminator: Gynesis" ve yakın zamanda da "Winchester" ile seyircilerinin karşısına çıkan Jason Clarke canlandıracak. Jud Crandall'a ise Oscar adaylığının yanı sıra Altın Küre ödülüne sahip olan John Lithgow hayat verecek.

    2006'dan beri gündemde olan projenin yönetmen koltuğuna "Starry Eyes" ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturacak. Filmin senaryosunda ise Jeff Buhler imzası var.

    Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet, sinema tarihinin kült filmlerinden biri olarak yerini almış durumda. 

    Yeni nesil "Pet Sematary" 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top