Hesabım
    İlk Kez Beyazperde'de: "Mission: Impossible – Yansımalar"dan Nefes Kesen Sahne!

    "Mission: Impossible – Yansımalar"ın uçaktan atlama sahnesinin kamera arkasına göz atın!

    Tom CruiseMission: Impossible – Yansımalar ile tehlikeye atılıyor. Tehlikeli sahnelerde dublör kullanmamasıyla bilinen ünlü yıldızın, bir kez daha geri döndüğü ajan Ethan Hunt rolündeki yeni meydan okumalarından biri de yüksek irtifadaki bir uçaktan paraşütle atlamak oldu. Yüksek irtifa askeri paraşütle atlama (HALO) tekniği ile uçaktan atlayan oyuncunun çekilen sahne için ne kadar kapsamlı bir eğitim aldığı da filmin yayınlanan kamera arkası videosunda görülebiliyor. Soluk kesen videoyu favori sinema siteniz beyazperde.com aracılığıyla ilk kez altyazılı olarak yukarıda izleyebilirsiniz.

    “Mission: Impossible – Yansımalar”, ikonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamanda yakalıyor. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşüyor ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine giriyor. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyuluyor...

    Altın Küre adaylığı bulunan Rebecca Ferguson, DC filmlerinin Superman’i Henry Cavill, Simon Pegg, Oscar adayı Alec Baldwin, Altın Küre ödüllü Ving Rhames, Sean Harris, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan ve Angela Bassett'tan oluşan kadrosuyla, serinin sevilen yüzleri ile yeni isimleri harmanlayan devam halkası, serinin son filmi “Görevimiz Tehlike 5”e imza atan Oscar ödüllü yönetmen ve senarist Christopher McQuarrie'nin imzasını taşıyor. “Mission: Impossible – Yansımalar” ülkemizde 27 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top