Hesabım
    Yeni "Hayvan Mezarlığı"nın Çekimleri Başladı!

    "Hayvan Mezarlığı"nın yeni uyarlaması için prodüksiyona geçildi.

    Hayvan Mezarlığı'nın modern uyarlaması için çarklar dönmeye başladı. 1989 imzalı kült korku filminin yeniden uyarlamasının çekimleri başladı.

    Son birkaç yılda, O, "Kara Kule", "Gerald's Game" ve "1922" gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, "Mr Mercedes" ve "Castle Rock" eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in kült romanının yeni uyarlamasında yönetmen koltuğuna "Starry Eyes" ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturuyor. Filmin çekimlerinin başladığı haberi de Widmyer'ın sosyal medya hesabından geldi.

    Mutlu bir aile babasıyken hayatı cehenneme dönen baba Dr. Louis Creed karakterine "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", "Terminator: Gynesis" ve yakın zamanda da "Winchester" ile seyircilerinin karşısına çıkan Jason Clarke hayat verirken, ailenin annesi Rachel Creed'i ise "Alien: Covenant" ile hatırlanan Amy Seimetz canlandıracak. Aileyi büyük acılara sürükleyen mezarlık bölgesini onlara tanıtan Jud Crandall'a ise Oscar adaylığının yanı sıra Altın Küre ödülüne sahip olan John Lithgow hayat verecek.

    Stephen King'in kült romanı "Hayvan Mezarlığı", yeni taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet, sinema tarihinin kült filmlerinden biri olarak yerini almış durumda...

    Yeni nesil "Pet Sematary5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top