Hesabım
    "Glass" Posterinde Kim Olduğunuzu Kontrol Edemezsiniz!

    "Glass" filminden merakla beklenen ilk poster geldi.

    Glass'tan beklenen ilk poster bol yıldızlı geldi. "Altıncı His", "İşaretler" ve "Ziyaret" filmlerin usta yönetmeninin seyirci karşısına çıkan M. Night Shyamalan imzalı gerilim filmi "Glass", yönetmenin son filmi Parçalanmış ile en sevilen filmlerinden Ölümsüz'ü harmanlayacak. Filmin ilk posteri ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın sosyal medya hesabından geldi.

    Shyamalan evreninin tanınan karakterlerini bünyesinde toplayan filmde, "Ölümsüz" filminin baş kahramanları Bruce Willis'in David Dunn'ı, Samuel L. Jackson’ın Elijah Price, nam-ı diğer Mr. Glass'ı ile "Parçalanmış"ın 23 alter kişilikle yaşayan, James McAvoy'un hayat verdiği Kevin Wendell Crumb'ı bir araya gelecek. Fenomen hale gelen American Horror Story serisinin güzel yıldızı Sarah Paulson ise "kendini süper kahraman sanan kişiler" konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatrı canlandıracak. Bu psikiyatr, 24. alter egosu ile terör estiren Crumb'ı, ölümsüz olduğu düşünülen Dunn'ı ve kemikleri cam kadar kırılgan olan Price'ı tedavi eden bir doktor olacak.

    "Parçalanmış" filminin hayatta kalan genç kızı Cassie'yi canlandıran Anya Taylor-Joy'un yanı sıra "Ölümsüz"de Dunn'ın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark ve Price'ın annesi rolündeki Charlayne Woodard'ın da kadroya geri döndüğü film, 18 Ocak 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top