Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood"tan Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'li Set Kareleri!

    "Once Upon A Time In Hollywood"tan bol yıldızlı set kareleri geldi.

    Leonardo DiCaprio ve Brad PittOnce Upon A Time In Hollywood setinde görüntülendi. Kendisine Oscar ödülü kazandıran 2015 yapımı “Diriliş”ten bu yana beyaz perdede izleyemediğimiz DiCaprio ve karizmatik aktör Brad Pitt, set karelerinde 1960'ların modasını yansıtıyor. Pitt, kot kumaşından gömlek ve pantolonuna ek olarak uzun favorileri ile dönemin modasını tamamlarken, Leonardo DiCaprio da kahverengi deri ceketi, kumaş pantolonu ve retro gözlükleriyle dikkat çekiyor.

    Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçen film, eski western türü televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak. Usta yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilmişti. Tate öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    DC filmlerinin Harley Quinn’i Margot Robbie'nin Sharon Tate'e hayat vereceği filmde, Oscar ödüllü usta oyuncu Al PacinoTimothy OlyphantLuke Perry, “Halt and Catch Fire” ve “Godless” dizileri ile tanınan aktör Scoot McNairy, “Homeland” ve “Billions” ile tanınan Damian LewisDakota Fanning, Altın Küre adaylığı bulunan Kurt RussellEmile HirschClifton Collins Jr.Tim RothMichael MadsenKeith Jefferson ve Nicholas Hammond da yer alıyor. 

    "Ucuz Roman" benzeri bir temaya sahip olacak olan "Once Upon A Time In Hollywood" Tarantino'nun emekli olmadan bir önceki filmi olacağı söylentiler arasında olup beklentileri daha da yükseltir nitelikte! Tarantino'nun senaryosunu 5 yılda yazdığı "Once Upon A Time In Hollywood” ülkemizde 23 Ağustos 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top