Hesabım
    Rupert Everett İmzalı “The Happy Prince”ten Yeni Fragman!

    Sundance’te gösterilen “The Happy Prince”ten yeni fragman geldi.

    2 Altın Küre adayı başarılı İngiliz oyuncu Rupert Everett’in yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği drama filmi “The Happy Prince”in yeni fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Başrol isme filmde, “Zoraki Kral”ın Oscar ödüllü başrolü Colin Firth, 2 Oscar adayı Emily Watson, Altın Küre ödüllü Tom Wilkinson, “Merlin” dizisinin yıldızı Colin Morgan, Edwin Thomas, Anna ChancellorJulian Wadham ve Béatrice Dalle gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin müzikleri ise “İngiliz Hasta”nın Oscar ödüllü bestecisi Gabriel Yared’a emanet.

    “The Happy Prince”, geç Victoria dönemi Britanya'sının en başarılı ve ünlü yazarlarından biri olan Oscar Wilde’ın çileli son günlerini anlatıyor. Eşcinsel olduğu gerekçesiyle iki yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılan yazar, hayatının kalan üç yılını da sürgünde geçirir. Bir zamanlar şerefine kadeh kaldırılan ünlü yazar artık sefillik içinde yaşamakta ve her geçen gün sağlığı ve parası tükenmektedir.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “The Happy Prince” 5 Ekim’de Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top