Hesabım
    Dan Stevens’lı “Apostle”dan Yeni Bir Kare Yayınlandı!

    “Apostle” prömiyerini önümüzdeki ay Fantastic Fest’te gerçekleştirecek.

    Legion” dizisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Dan Stevens’ın başrolünde yer aldığı Netflix gerilimi “Apostle”ın yeni görseli huzurlarımıza sunuldu.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Michael Sheen, “Gypsy” dizisinde boy gösteren Lucy BoyntonMark Lewis JonesBill MilnerKristine Froseth ve Paul Higgins yer alıyor. “Baskın” (2011) ve “Baskın 2” (2014) filmleriyle büyük sükse yapan genç yönetmen Gareth Evans hem kamera arkasına geçiyor hem de filmin senaryosuna imza atıyor.

    1905 yılında Londra’da geçen hikayede Thomas Richardson, kardeşinin bir tarikat tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde yıllar önce ayrıldığı evine geri döner. Tarikat üyeleri Thomas’ın kardeşini salmak karşılığında yüklü bir miktarda fidye istemektedir. Her ne pahasına olursa olsun kardeşinin kurtarmaya kararlı olan genç adam, Peygamber Malcolm’ın liderliğinde yaşayan tarikatın bulunduğu sakin adaya gitmeye karar verir. Thomas, ada topluluğunun içine sızdıkça tahmin ettiğinin daha da ötesinde korkunç bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur...

    “Apostle” 12 Ekim tarihinde Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top