Hesabım
    Bond 25'in Yönetmeni Cary Joji Fukunaga Olacak!

    Cary Joji Fukunaga 25. James Bond filmini yönetecek olan isim oldu.

    25. James Bond filmi yönetmeni Cary Joji Fukunaga olacak. Ünlü İngiliz ajanı James Bond'un beyaz perdedeki 25. macerası için yönetmen arayışı son buldu. Trainspotting'in unutulmaz yönetmeni Danny Boyle'ın geçtiğimiz söz konusu Bond filminin yönetmen koltuğundan ayrılmasının ardından filmin yönetmenliğini Cary Joji Fukunaga'nın üstleneceği açıklandı.

    Duyuru serinin gedikli yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli'den geldi. 2015 yapımı Idris Elba başrollü dram filmi Beasts of No Nation ile adını duyuran Fukunaga'nın yönetmen koltuğunu üstlenmesinin yanı sıra filmin çekim tarihleri de açıklandı. Filmin çekimleri 4 Mart 2019 tarihinde Londra'daki Pinewood Stüdyoları'nda başlayacak. 

    Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli; "Cary ile çalışmaktan çok memnunuz. Onun çok yönlülüğü ve inovatif yönü onu bir sonraki James Bond serüvenimiz için mükemmel bir seçim haline getiriyor" dedi.

    Fukunaga yönetmen arayışı boyunca öne çıkan bir isim değildi. Yönetmen adayları arasından American Animals'ın yönetmeni S.J. Clarkson ve şimdiden Oscar için adı geçen White Boy Rick'in yönetmeni Yann Demange isimleri öne çıksa da, yönetmen koltuğunu alan isim Fukunaga oldu.

    "Casino Royale”, “Quantum of Solace”, “Skyfall” ve “Spectre”dan sonra 5. kez James Bond olarak izleyeceğimiz Daniel Craig devam halkasında da ünlü İngiliz ajanı 007'yi canlandıran isim olacak.

    Boyle çok büyük bir Bond hayranı olduğunu ve bunun da kimi yaratıcı farklılıklara sebep olduğunu öne sürerek projeden ayrılmıştı. Gelen dedikodular ise Boyle ile başrol Daniel Craig arasındaki anlaşmazlıkların gerçek sebep olduğu yönündeydi. İddialara göre Boyle, filmin yapımcıları Michael G. WilsonBarbara Broccoli ve Craig, filmin kötü adamı ve başrol kadın karakteri hakkında anlaşmazlığa düşmüştü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top