Hesabım
    Donald Sutherland “The Burnt Orange Heresy” Kadrosunda!

    Gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy”nin kadrosuna Donald Sutherland katıldı.

    Çekimleri şu sıralarda İtalya’daki Como Gölü’nde devam eden drama ve gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. İki Altın Küre ödülü bulunan usta oyuncu Donald Sutherland filmin kadrosuna katılan son isim oldu. Aktör filmde Jerome Debney karakterine hayat verecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda Altın Palmiye ödüllü “Kare”nin yıldızı Danimarkalı aktör Claes Bang¸ “The Night Manager” dizisiyle tanınan Elizabeth Debicki ve The Rolling Stones grubunun solisti, Altın Küre ödüllü müzisyen Mick Jagger yer alıyor. 2009 yapımı “The Double Hour” ile tanınan Giuseppe Capotondi yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya “Basit Bir Plan”ın Oscar adayı senaristi Scott B. Smith imza atıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Charles Willeford’ın 1971 yılında yayımlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “The Burnt Orange Heresy”, karizmatik ve fazlasıyla hırslı sanat eleştirmeni James Figueras’a (Claes Bang) odaklanıyor. Figueras’ın kariyeri, münzevi sanatçı Jerome Debney (Donald Sutherland) ile tanıştıktan sonra değişir. Çünkü Figueras’tan sanatçının bir başyapıtını çalması istenir. Figueras ve sevgilisi Berenice Hollis, (Elizabeth Debicki) sanatçıyla vakit geçirdikçe ne onun ne de kendi görevlerinin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top