Hesabım
    Chadwick Boseman’lı “17 Bridges”ın Kadrosu Genişliyor!

    Aksiyon ve gerilim filmi "17 Bridges"ta kadro şekilleniyor.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Black Panther’ı Chadwick Boseman’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “17 Bridges” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Çekimlerine başlanan filmin kadrosuna Oscar ödüllü J.K. Simmons, Altın Küre adaylığı bulunan Sienna Miller ve “Waco” dizisinin yıldızı Taylor Kitsch dahil oldu.

    “17 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde ediyor. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlıyor. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlıyor. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınıyor. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 17 köprüyü de kapatıyor. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesiliyor.

    Filmin yönetmenliğini “Luther”, “Game of Thrones” ve “Penny Dreadful” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Brian Kirk üstleniyor. Senaryoya ise Matthew Carnahan ve Adam Mervis ikilisi imza atıyor. Filmin 12 Temmuz 2019’da Amerika’da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top