Hesabım
    "Top Gun 2: Maverick"ten Gelen Set Karesinde Tom Cruise Var!

    "Top Gun 2: Maverick" setinden başrol Tom Cruise'lu bir kare geldi.

    Top Gun 2 filminden Tom Cruise'lu bir set karesi geldi. 1986 tarihli kült film Top Gun'ın devam halkasında da ikonik karakteri Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete "Maverick" Mitchell'a hayat verecek olan ünlü yıldız 32 yılda pek de değişmiş gibi görünmüyor. Gelen karede Maverick siyah pilot gözlüklerini giyiyor ve bir motosiklet sürüyor. İşte o kare;

    Backgrid USA / Bestimage

    Oscar ve Altın Küre ödüllerine uzanmış olan başarılı oyuncu Jennifer Connelly, "Fantastik Dörtlü" ile yaşadığı hayal kırıklığını geride bırakan ve Whiplash ile başarılı bir performans ortaya koyan BAFTA ödülü adayı Miles Teller ve Maverick'in rakibi olan Tom “Iceman” Kazansky rolünde ise bir kez daha Val Kilmer'ın yer aldığı kadroda Scream Queens'in Chad Radwell'i Glen Powell da bulunuyor. Powell ilk olarak, sonunda Miles Teller'ın aldığı, Goose karakterinin yetişkinliğe ulaşan oğlu rolü için düşünülmüştü. Ancak şu anda kadroda hangi rol için yer aldığı bilinmiyor.

    Bilim kurgu macera "Tron Efsanesi" ve Cruise ile birlikte çalıştığı bilim kurgu türündeki "Oblivion" filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan yönetmen Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı devam halkası "Top Gun 2" drone teknolojisi ve beşinci nesil savaş uçakları aracılığıyla eski moda savaş döneminin kapanışını ele alacak.

    "Top Gun: Maverick" 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top