Hesabım
    Toni Collette'in de Katıldığı "Knives Out" Filminin Çekimleri Başladı!

    Rian Johnson imzalı, bol yıldızlı "Knives Out" filminin çekimleri başladı.

    Bol yıldızlı Knives Out filminin çekimleri başladı. Kadrosuna, son olarak Ayin filminde başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette'i katan gizem filmi, Wicked Local'ın haberine göre Boston'ın bayliyö bölgesinde "Morning Bell" sahte ismi altında başladı. Gelen haberlere göre, Gruber Bros. mobilya mağazası çekimler için bir çamaşırhaneye dönüştürüldü.

    Haberin doğrulaması da gecikmedi. Filmin yönetmen koltuğunda yer alan, çok beğenilen Star Wars: Son Jedi'ın başarılı yönetmeni Rian Johnson resmi Twitter hesabından çekimlerin başlamış olduğunu duyurdu. 

    Kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin yakışıklı Kaptan Amerika'sı Chris Evans, İngiliz ajanı James Bond rolünün beyaz perdedeki güncel temsilcisi olan İngiliz oyuncu Daniel Craig, şu sıralar Cadılar Bayramı filmi ile sinemalarda karşımıza çıkmaya devam eden 59 yaşındaki Jamie Lee CurtisBlade Runner 2049 ile yıldızı parlayan güzel Kübalı oyuncu Ana de Armas, Oscar adaylığı bulunan Michael ShannonDeath NoteKapan gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield ve Altın Küre ödüllü Don Johnson'ı bulunduran film, gzemli bir cinayet üzerine kurulu...

    Craig gizemli cinayeti çözmeye çalışan dedektif karakterine hayat verecek. Modern zamanda işlenen suçu klasik polisiye romanların atmosferinde yansıtacak olan filme dair bilgimiz henüz oldukça kısıtlı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top