Hesabım
    Jamie Lee Curtis'li "An Acceptable Loss"ta Gerçeğin Peşindeyiz!

    "An Acceptable Loss" filminden yeni poster yayınlandı.

    Tika Sumpter ve Jamie Lee Curtis başrollü An Acceptable Loss'tan poster geldi. Gerçeğin hareket halinde bir hedef olduğunu söyleyen posterde, gerçeği ortaya çıkartmaya kararlı bir kadını görüyoruz. Ancak gerçek için verilen mücadele, politik ilişkilerde her zaman olduğu üzere, oldukça tehlikeli ve zorlu olacak!

    Gossip Girl filminin Raina Thorpe'u güzel yıldız Tika Sumpter ve Cadılar Bayramı serisinin ikonik oyuncusu Jamie Lee Curtis'in başrollerini üstlendiği film, FringeChicago FireThe Wire ve CSI: Miami gibi başarılı dizilerin yanı sıra Halloween: The Curse of Michael Myers filminin de yönetmenliğini üstlenen Joe Chappelle'in imzasını taşıyor.

    Elizabeth "Libby" Lamm ABD’nin üst düzey ulusal güvenlik danışmanlarından biridir. Vatansever kadın elinde bulundurduğu bilgilerle hükümeti indirebileceğinin farkındadır. Hedefe ulaşmak için her şeyi göze alan acımasız bir politikacı olan Rachel Burke’un ile birlikte çalıştığı dönem çok tartışmalı bir askeri harekata onay verir. Bu harekatın sonuçları ise oldukça kanlı ve yıkıcı olur. Libby, aradan geçen yılların ardından şimdi aralarında Rachel’ın da bulunduğu karanlık geçmişinden eski çalışma arkadaşları tarafından tehdit edilmektedir. Rachel'a destek veren bir diğer isim de, Libby'i takıntı haline getirmiş olan inatçı personel şefi Adrian'dır. Yalan, komplo ve ihanet üçgeni içerisinde sıkışıp kalan Libby, her şeyi ortaya çıkarmaya kararlıdır. Gerçekleri söylemesiyle vatan hainliği ile yaftalanacak olan Libby, her şeyi göze alarak hükümetin en alt kademesinden en üst düzey yetkilisine kadar uzanan büyük bir sırrı açığa çıkarmak için yola koyulur. Gerçekleri ortaya çıkartmak demek kendi ülkesine karşı hareket etmek olsa bile Libby ölenlerin sesi olacaktır...

    Genellikle dizilerden tanıdığımız sempatik oyuncu Ben TavassoliChicago Med, "Chicago Fire" ve Code Black gibi aksiyonu bol dizilerinin aranan kahramanlarından Jeff Hephner ve Alex Weisman, Tony ödüllü Amerikalı oyuncu Deanna Dunagan ve dizilerde sık sık karşımıza çıkan Clarke Peters'ın kadrosunda yer aldığı film, yalan, komplo ve ihanet sarmalını gözler önüne seriyor.

    Prömiyerini Chicago Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren gerilim filmi ardından Virginia Film Festivali'nde seyircilerin karşısına çıkmıştı. Amerika'da 18 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top