Hesabım
    76. Altın Küre Ödül Töreni'nde Ödülleri Kimler Verecek?

    Altın Küre Ödül Töreni'nde ödülleri takdim edecek isimler belli oldu!

    6 Ocak Pazar gecesi sahiplerini bulacak olan 76. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globe Awards) ödülleri sahiplerine takdim edecek isimler resmi olarak duyuruldu. Sunuculuğunu BBC dram serisi Killing Eve'in yıldızı Sandra Oh ve Altın Küre ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine'ın sempatik yıldızı Andy Samberg'in üstleneceği akşamda kırmızı halı geçidi 03.00 saatlerinde başlayacakken, ödüller 04.00'da dağıtılacak.

    Geçtiğimiz ay içerisinde adaylarını açıklayan Altın Küre'nin ödüllerini sahiplerine sunacak isimler ise şöyle: Hayat AğacıZero Dark Thirty gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Jessica Chastain; Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ile geçtiğimiz yıl Golden Globe ve Oscar kazanan oyuncu Sam RockwellBlack Panther ile gündemdeki yerini koruyan oyuncu Chadwick Boseman; Darkest Hour ile Golden Globe ve Oscar sahibi olan usta oyuncu Gary Oldman; üç Golden Globe adaylığı bir de ödülü alan Brooklyn, Lady Bird, Atonement gibi filmlerden tanıdığımız genç oyuncu Saoirse Ronan; Gizli SayılarBenjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerle tanıdığımız ve "me too" hareketine verdiği destekle bilinen Taraji P. Henson; Henson'a Gizli Sayılar'da eşlik eden The HelpShape of Water gibi filmlerle birçok ödül alan usta oyuncu Octavia SpencerI, Tonya filmindeki performansıyla Golden Globe ve Oscar sahibi olan Allison Janney; 12 Years A Slave filmiyle Golden Globe adaylığı alan ve Oscar kazanan Lupita Nyong'o; Golden Globe ödülü ve üç adaylığına sahip olan The Big Bang Theory'nin yıldızı Jim Parsons; Parsons'a dizide eşlik eden başarılı isim Johnny GaleckiThis Is Us dizisinin Golden Globe ödüllü oyuncusu Sterling K. Brown ve birçok kez Golden Globe'a aday gösterilen Shameless dizininin usta oyunucusu William H. MacyAyrıca bu isimlere Kaley Cuoco ve Justin Hartley'nin de eklendiği açıklandı.

    76. Altın Küre Ödülleri'ne aday olan tüm isimleri buradan  görebilirsiniz. Altın Küre Ödülleri, 6 Ocak Pazar'ı 7 Ocak Pazartesi'ye bağlayan gecede sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top