Hesabım
    Aksiyon Filmi "Gunpowder Milkshake" Başrolüne Karen Gillan'ı Aldı!

    Suikastçi temalı aksiyon filmi Gunpowder Milkshake'in başrolünde Karen Gillan yer alacak!

    Guardians of The Galaxy'nde Nebula, Doctor Who dizisinde Amy Pond ve Jumanji: Vahşi Orman filminde Martha rollerinde izlediğimiz başarılı ve güzel oyuncu Karen Gillan'ın yeni filmi belli oldu. Suikastçi temalı ve aksiyon gerilim türlerinde olacak olan Gunpowder Milkshake filmi, Gillan'ı başrolüne yerleştirdi.

    Johnny English İş Başında, Terminator 2: Mahşer Günü, Legend, Tinker Tailor Soldier Spy, Piyanist gibi filmleri başarıya ulaştıran Studiocanal ve The Picture Company ortaklığında başlatılacak olan Gunpowder Milkshake film projesinin başrolünün Karen Gillan olmasının yanı sıra, yönetmeni de belli oldu. 2013 yapımı Büyük Kötü Kurtlar filminin İsrail asıllı yönetmenleri Aharon Keshales ve Navot Papushado'nun yönetmen koltuğuna oturacağı aksiyon filmi Gunpowder Milkshake'in senaryosunu ise Hush, Once Upon A Time In Palastine gibi filmlerin senaryosuna imza atan Ehud Lavski kaleme alacak.

    Gunpowder Milkshake filminin senaryosu konusunda henüz bir ipucu verilmese de nesilden nesile geçen bir suikastçi hikayesini konu edineceği bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Karen Gillan dışında yer alacak isimlerin neredeyse tamamının kadınlardan oluşacağı bilgisi de yapılan açıklamalar arasında bulunuyor. Gunpowder Milkshake filminin yönetmenleri Aharon Keshales ve Navot Papushado ile senaristi Ehud Lavski'nin ilhamı ise Quentin Tarantino'nun Kill Bill'i ile Edgar Wright'ın Baby Driver'ı olacak.

    Filmin başrolü olan Karen Gillan'ın son zamanlarda görüldüğü projeler arasında Avengers: Sonsuzluk Savaşı, dram türündeki All Creatures Here Below ve The Party's Just Beginning filmleri yer alıyordu. Başarılı oyuncunun sinemalarla buluşmaya hazırlanan filmleri ise Avengers: EndgameWill Smith ve Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı animasyon türündeki Ajanlar İş Başında, Gillan'ın Harrison Ford ve Dan Stevens ile başrolünü paylaşacağı Call of Wild ve Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black'in de yer aldığı Jumanji'nin devam filmi olan Jumanji: Welcome To The Jungle 2 oluyor.

    Aksiyon gerilim türündeki kadın suikastçi filmi olacak olan Gunpowder Milkshake'in çekimlerine gelecek bahar ayında Berlin'de başlanması planlanıyor. Ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top