Hesabım
    "Glass" Ekibi Karakterlerini Anlatıyor!

    Unbreakable ve Split'in devam filmi Glass'ın oyuncuları ve yönetmeni filmdeki karakteri anlatıyor.

    Başrollerinde James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson ve Sarah Paulson'ın yer aldığı Glass film ekibinin karakterlerini anlattığı bir video yayınlandı. “Altıncı His”, “İşaretler” ve “Ziyaret” gibi filmlerle tanınan iki Oscar adayı başarılı yönetmen M. Night Shyamalan'ın yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği, Unbreakable ve Split filmlerinin devamı niteliğindeki ve onlarla aynı evreni paylaşan dünya çapında blockbuster bir film olan gizem ve gerilim türündeki Glass'ın karakterlerini, bir de oyuncularından dinleyelim.

    Kendilerinin bir çizgi roman kahramanının sahip olduğu güçlere sahip olduklarını düşünen üç karakteri anlamaya ve eğitmeye çalıştığı Sarah Paulson'ın canlandırdığı Psikiyatrist Dr. Ellie Staple'ın sorularına Glass filmi ile yanıtlar bulacağız. Yayınlanan röportajda ise Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı kemiklerinin narinliğini şeytani zekası ile dengeleyen Mr. Glass, James McAvoy'un canlandırdığı ve Kevin Wendell Crumb'ın çoklu kişilik bozukluğu karakterlerinden biri olan Beast ile Bruce Willis'in canlandırdığı David Gunn'ın kendilerini çizgi roman karakterleri sanmaları konusu üzerinde duruluyor. Tanrılar ve canavarların yer aldığı bir çizgi romanda olduklarını düşünen karakterlerin yer aldığı Glass filmi Ocak ayı içerisinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Gizem ve gerilim türündeki Glass filminde, yeni nesil “X-Men” serisinin Charles Xavier'ı olarak tanınan BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy’un 23 alter kişilikle yaşayan Kevin Wendell Crumb'ı, "Ölümsüz"deki baş kahramanlar olarak usta oyuncu Bruce Willis'in David Dunn'ı ve Hollywood'un meşgul yıldızlarından Samuel L. Jackson’ın Elijah Price'ı canlandıracağı devam filminde, “Parçalanmış”ta, Crumb'ın elinden kurtulmayı başaran tek genç kız Casey Cooke'u canlandıran, “The Witch” filmi ile yıldızı parlayan Anya Taylor-Joy, David Dunn'ın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark, Price'ın annesi rolündeki Charlayne Woodard ve “American Horror Story” dizisinin yıldızı Sarah Paulson da yer alıyor. Filmin yapımcılığını Shyamalan'ın diğer filmlerinden tanıdığımız Ashwin RajanMarc Bienstock ve Steven Schneider üstlenirken film en iyi korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse aracılığıyla çıkmaya hazırlanıyor.

    Glass filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Ocak tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top