Hesabım
    Joaquin Phoenix'li Sisters Biraderler'den Altyazılı Fragman!

    Western türündeki Sisters Biraderler filminden poster ve fragman paylaşıldı.

    Pas ve Kemik, Dheepan, Yeraltı Peygamberi, gibi filmleriyle tanınan Fransız yönetmen Jacques Audiard'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Western türündeki Sisters Biraderler filminden fragman ve poster yayınlandı.

    Patrick DeWitt'in aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılan Sisters Brothers filmi, dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapmayı seçmişti. Çeşitli festivallerden ödüller kazanan ve Jacques Audiard'ın Venedik Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülüyle dönmesini sağlayan filmin, En İyi Film adaylığı aldığı da bilinenler arasında yer alıyor.

    The Sisters Brothers filmi 1851 yılının Oregon’unda geçiyor ve Eli ve Charlie (Joaquin Phoenix ve John C. Reilly) adında birbirine bağlı iki kardeşe odaklanıyor. Konusu ise şöyle: Şöhretli tetikçiler olan Sisters Kardeşler’in yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt (Jake Gyllenhaal) adında bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır ve kardeşler onu öldürmekle görevlendirilir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır. Filmde İki farklı doğaya sahip yörenin şöhretli tetikçileri Eli ve Charlie Sisters kardeşlerin Commodore'dan aldıkları emir doğrultusunda Hermann Kermit'in peşine düşerek onu öldürmeye çalışmalarını izleyeceğiz.

    Bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken filmde yakın zamanda “Hiçbir Zaman Burada Değildin” filminde izlediğimiz ve yeni nesil Joker olarak beyaz perdede karşımıza çıkmaya hazırlanan Joaquin Phoenix; Holmes and Watson, The Lobster, Diktatör gibi filmlerle karşımıza çıkan ve Chicago filmi sayesinde Oscar adaylığı bulunan John C. Reilly, Nightcrawler, Brokeback Mountain, TutsakDonnie Darko gibi filmleriyle tanıdığımız ve Örümcek Adam: Evden Uzakta filminde Mysterio olmaya hazırlanan BAFTA ödüllü Jake Gyllenhaal; “The Night Of” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Riz Ahmed, “Bıçak Sırtı”ndan tanıdığımız Rutger HauerCarol Kane ve Niels Arestrup gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise son olarak 2015 yılında Altın Palmiye ödüllü “Dheepan” ile karşımıza çıkan iki BAFTA ödüllü Fransız yönetmen Jacques Audiardüstleniyor.

    Western türündeki The Sisters Brothers filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 8 Şubat tarihinde buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top