Hesabım
    Aaron Sorkin İmzalı “The Trial of the Chicago 7” Kadrosuna Yıldız Yağmuru!

    “The Trial of the Chicago 7” oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    Birkaç İyi Adam”, “Sosyal Ağ” ve “Kazanma Sanatı” gibi unutulmaz filmlerin senaryolarına imza attıktan sonra 2017 yılında yönetmenliğine merak salan ve “Molly's Game” ile ilk kez kamera arkasına geçen Oscar ödüllü sinemacı Aaron Sorkin’in ikinci yönetmenlik denemesi “The Trial of the Chicago 7” oyuncu kadrosuna üç önemli ismi kattı. Komedi filmlerinin sevilen ismi Seth Rogen, iki Altın Küre adaylığı bulunan Joseph Gordon-Levitt ve “Partilerde Kız Tavlama Sanatı” ile yıldızı parlayan Alex Sharp filmin kadrosuna dahil oldu.

    Geçtiğimiz Aralık ayında bütçe endişeleri nedeniyle askıya alınan fakat yeni gelişmelerle tekrar hayat bulan proje önümüzdeki günlerde Berlin’de düzenlenecek Avrupa Film Marketi’nde alıcı bulmaya çalışacak. Merakla beklenen filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Borat”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Sacha Baron Cohen, “Her Şeyin Teorisi” ile Oscar kazanan Eddie Redmayne ve “Vahşiler” ve “White Boy Rick” filmlerinde boy gösteren Jonathan Majors yer alıyor.

    “The Trial of the Chicago 7”, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor. Duruşma ülkeyi şaşkına çevirmiş ve ABD hükümetini zayıflatmayı amaçlayan kargaşa ile ilgili bir tartışma yaratmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top