Hesabım
    Edgar Wright’ın Yeni Filmine Anya Taylor-Joy Dahil Oldu!

    Edgar Wright’ın yeni filmi “Last Night In Soho” ilk başrolünü buldu.

    Zombilerin Şafağı”, “Sıkı Aynasızlar” ve “Scott Pilgrim vs. the World” gibi filmlerle tanınan ve en son 2017 yılında “Baby Driver” ile sinema salonlarına konuk olan başarılı İngiliz yönetmen Edgar Wright’ın yeni filmi “Last Night In Soho” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. 2015 yapımı “The Witch” ile adından söz ettirmeye başlayan, M. Night Shyamalan imzalı “Parçalanmış”ın genç yıldızı Anya Taylor-Joy filmin kadrosuna katılan ilk isim oldu.

    Nicolas Roeg imzalı “Şimdi Bakma” ve Roman Polanski'nin yönettiği “Tiksinti” filmlerinden ilham alan psikolojik korku ve gerilim filminin hikaye detayları henüz belli değil. “Londra’nın merkezi ile ilgili bir film çekmediğimi fark ettim, özellikle de son 25 yılımda çok fazla vakit geçirdiğim bir yer olan Soho bölgesiyle ilgili. Bu film benim yaşadığım Londra ile ilgili olacak.” şeklinde konuşan yönetmen, bu filmle birlikte daha önce tam anlamıyla hiç adım atmadığı türde bir filme imza atacak.

    Genç aktris Anya Taylor-Joy’un kısa ama başarılı filmografisinde “Morgan”, “Barry”, “Thoroughbreds” ve “Karanlık Sır” gibi filmler yer alıyor. Yakın zamanda “Glass”ta izlediğimiz oyuncunun gelecek projeleri arasında ise “Radioactive”, “Yeni Mutantlar” ve “Here Are the Young Men” gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top