Hesabım
    Elle Fanning’li “Teen Spirit”in İkinci Fragmanı Yayınlandı!

    Merakla beklenen “Teen Spirit”ten yeni fragman geldi.

    Neon Şeytan”, “Malefiz” ve “Super 8” gibi filmlerden tanıdığımız genç yıldız Elle Fanning'in başrolünde yer aldığı müzikal gençlik filmi “Teen Spirit”in yeni fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Filmde başrol isme Zlatko Buric, Agnieszka Grochowska, Clara Rugaard, Archie Madekwe, Jordan StephensMillie BradyElizabeth Berrington ve Rebecca Hall gibi oyuncular eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz yıl Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk kez kamera arkasına geçen başarılı aktör Max Minghella üstleniyor.

    “Teen Spirit”, hayallerine kavuşabilmek için şarkı yarışmasına katılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Violet, küçük bir kasabada yaşayan utangaç bir genç kızdır. En büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç kız hayallerinin peşinden gidebilmek için kasabadan ayrılmayı planlar. Bir şarkı yarışmasının ilanlarını gören Violet için hayalleri doğrultusunda harekete geçme zamanı gelmiştir. Ona bu zorlu macerasında karşısına çıkan bir akıl hocası yardım eder. Bu uluslararası yarışma Violet’ın sadece yeteneğinin değil dürüstlüğünün ve hırsının da teste tabi tutulmasına neden olur. Akıl hocasının desteği ile hayallerine kavuşabilmek için ter döken genç kız, yüzlerce rakibini geride bırakıp yarışmayı kazanabilecek midir?

    “Teen Spirit” Amerika’da 5 Nisan tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top