Hesabım
    Murat Boz ve Seda Bakan’lı “Öldür Beni Sevgilim”den Müzik Klibi Geldi!

    Romantik komedi filmi “Öldür Beni Sevgilim” 1 Mart’ta vizyona girecek.

    Hadi İnşallah”, “Kardeşim Benim” ve “Dönerse Senindir” filmleriyle oyunculuk yeteneğini kanıtlayan Murat Boz ve “Kardeş Payı”, “Behzat Ç.” ve “Arif v 216” gibi yapımlarından tanıdığımız Seda Bakan’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi filmi “Öldür Beni Sevgilim”in müzik klibi yayınlandı.

    “Öldür Beni Sevgilim”, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Okan ile Demet, beş yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. Beş yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda beş yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik hallere gelecektir.

    Hayat Öpücüğü” ve “Mutluluk Zamanı” filmlerine imza atan Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Arapsaçı”nda izlediğimiz Açelya Topaloğlu, “Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok”ta boy gösteren Özgür Emre Yıldırım, “Kaç Kaçabilirsen”den hatırladığımız Seda GüvenYosi MizrahiDilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler de yer alıyor. Filmin senaryosunu ise 2018 yapımı “Cebimdeki Yabancı”nın başarılı senaristi Murat Dişli kaleme alıyor.

    “Öldür Beni Sevgilim” 1 Mart tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top