Hesabım
    Joel McHale ve Kerry Bishe “Happily”de Buluşuyor!

    Komedi ve gerilim filmi “Happily” başrollerini buldu.

    Kara komedi ve gerilim filmi “Happily” başrollerine karar verdi. 2009-2015 yılları arasında yayınlanan sevilen komedi dizisi “Community”nin Jeff Winger’ı olarak tanıdığımız Joel McHale ve “Şeytanın İni”, “Operasyon: Argo” ve “Halt and Catch Fire” gibi yapımlardan hatırladığımız Kerry Bishe'in filmin başrollerini üstleneceği açıklandı.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen filmde Joel McHale ve Kerry Bishe, mutlu mesut yaşayan evli bir çifte hayat veriyor. Çiftin hayatı gizemli bir yabancının beklenmedik ziyaretiyle altüst oluyor. Gizem yabancıyı filmde “Ofis Çılgınlığı”, “Yakar Top” ve “The Ballad of Buster Scruggs” gibi filmlerin yıldızı Stephen Root oynuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Justified” ve “The Detour” dizilerinden Natalie Zea, “The League”in yıldızı Paul Scheer, Natalie Morales, Jon Daly, Kirby Howell-Baptiste, Shannon Woodward, Charlyne Yi, dört Emmy adaylığı bulunan Breckin MeyerBrea Grant ve Al Madrigal gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna ise 2016 yapımı Jackie Chan ve Johnny Knoxville’li komedi filmi “Tozol”un senaryosuna imza atan BenDavid Grabinski oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top