Hesabım
    Robot Draması “After Yang”in Başrolünü Colin Farrell Üstlenecek!

    “After Yang”in yönetmen koltuğuna Kogonada geçiyor.

    In Bruges”, “Yedi Psikopat” ve “The Lobster” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Dul Kadınlar”da izlediğimiz Altın Küre ödüllü İrlandalı aktör Colin Farrell’ın yeni filmi belli oldu. Başarılı oyuncu robot draması “After Yang”in başrolünü üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “After Yang”, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada geçiyor ve ailelerinin robot ferdi Yang’in hayatını kurtarmaya çalışan bir baba ve kızına odaklanıyor. Filmde Yang, küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanmış bir robottur.

    2017 yılının en iyi bağımsız filmlerinden biri olarak görülen John Cho ve Haley Lu Richardson'lı drama filmi “Columbus” ile ilk yönetmenlik denemesine imza atan Güney Kore doğumlu Amerikalı yönetmen Kogonada filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor. Merak uyandıran film, yazar Alexander Weinstein’ın “Saying Goodbye to Yang” (Yang’a Veda Etmek) isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top