Hesabım
    Spike Lee'nin Yeni Filmi "Da 5 Bloods"a Yeni İsimler Katıldı!

    Vietnam Savaşı konulu "Da 5 Bloods"ın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

    BlackKklansman filmi sayesinde aldığı Oscar ödülüyle gündemdeki yerini korumayı sürdüren yönetmen Spike Lee'nin yeni projesi geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Başrolünde Chadwick Boseman ve Jean Reno'nun yer alacağı Vietnam Savaşı konulu "Da 5 Bloods" filminin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimler belli oldu. Açıklanan isimler arasında  Isiah Whitlock Jr., Jasper Pääkkönen, Norm Lewis, Clarke Peters ve Melanie Thierry bulunuyor.

    Başarılı yönetmen Spike Lee'nin yeni projesi "Da 5 Bloods", Vietnam Savaşı'nda dört siyahi gaziyi konu ediniyor. Chadwick Boseman'ın canlandıracağı ekip liderlerinden geriye kalanları bulmak ve yok etmek için Vietnam'a geri dönecek olan ekip doğayla başa baş bir mücadele verecektir. Filmin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimler arasında BlackKklansman, 25th Hour, Pete's Dragon gibi filmlerden tanıdığımız Isiah Whitlock Jr., Vikingler dizisinde karşımıza çıkan Jasper Pääkkönen, Stand By MeWinter's Tale gibi yapımlardan hatırladığımız Norm Lewis, The Wire, Three Billboards Outside Ebbing MissouriJohn Wick gibi yapımlarda karşılaştığımız Clarke Peters ve The Zero Theorem, Babylon A.D.Largo Winch gibi yapımlardan tanıdığımız Fransız oyuncu Melanie Thierry yer alıyor.

    Black Panther filmiyle dünya çapında büyük bir başarı sağlayan Chadwick Boseman, Get Shorty, Malcolm X, Ransom, The Core gibi yapımlardan tanıdığımız Delroy Lindo ve Leon: The Professional, Le Grand Bleu, Ronin, Wasabi gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Jean Reno ile film için daha önce anlaşma sağlandığı bilinenler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunu Danny Billson ve Paul DeMeo'nun orijinal senaryoları üzerinde çalışarak Matthew Billingsly yeniden yazıyor. Ayrıca filmin yapımcılığını Guantanamo Diary belgeselinden tanıdığımız Beatriz Levin, Uçuş 93Lara Croft: Tom RaiderWatchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Lloyd LevinAçlık Oyunları serisinin yapımcısı Jon Kilik ve Do The Right Thing, Malcolm X, She's Gotta Have It, gibi yapımlardan tanıdığımız usta yönetmen Spike Lee üstleniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top