Hesabım
    "Tom ve Jerry" ile "Susam Sokağı" Filmleri Vizyon Tarihlerini Aldı!

    Beyaz perdeye taşınan Tom ve Jerry ile Susam Sokağı'nın vizyon tarihleri belli oldu.

    Yediden yetmişe herkesin severek izlediği ve birkaç neslin yaşamında önemli bir yere sahip olan Tom ve Jerry çizgi dizisi ile Susam Sokağı dizisi beyaz perdeye aktarılıyor. Live-action ve CGI karışımı olacağı belirtilen Tom ve Jerry'nin ve Susam Sokağı uyarlamasının vizyon tarihleri ise resmi olarak duyuruldu.

    Büyük ekranda izleme fırsatı yakalayacağımız Tom ve Jerry ile Susam Sokağı filmlerinin vizyon tarihleri açıklandı. Warner Bros bünyesinde beyaz perdeye taşınacak olan dizilerden Tom ve Jerry'nin vizyon tarihi 16 Nisan 2021 olarak belirlenirken, Susam Sokağı'nın vizyon tarihi 15 Ocak 2021 oldu. Susam Sokağı adaptasyonunun yönetmen koltuğuna Baskets, PortlandiaMan Seeking Woman gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Jonathan Krisel'in geçeceği duyurulurken, oyuncu kadrosunda Sefiller filmindeki rolüyle Oscar'a layık görülen ve Serenity filmiyle gündemdeki yerini koruyan Anne Hathaway olacağı açıklandı. Filmde ayrıca sevilen karakterler olan Big Bird, Edi, Büdü, Açıkgöz, Kırpık, Kurabiye Canavarı ve Elmo'nun yer alacağı bilinenler arasında bulunuyor. Susame Street'in yapımcılığını Arrival filmi ile Oscar adaylığı alan Shawn Levy üstlenirken Michael Aguilar ona eşlik edecek. Filmin senaryosu ise Mike Rosolio'nun kaleme aldığı senaryo üzerinde çalışılarak tamamlanacak.

    Nesilden nesile çocuklar ve yetişkinlerin izlemeyi sürdürdüğü Tom ve Jerry beyaz perde live-action / CGI uyarlamasının çekimleri 2019 yılı içerisinde başlayacak. Garfield filminde kullanılan tekniklerin benzeri olan bir live-action / CGI karışımıyla çekilecek olan filmin yönetmen koltuğuna Think Like A Man, Taxi, Barber Shop, Fantastic Four gibi yapımlardan tanıdığımız Tim Story oturacak. Filmde, tıpkı çizgi filmlerdeki gibi karakterler konuşturulmayıp fiziksel bir komedi yaratılmaya çalışılacak. Tom ve Jerry'nin daha önce de 1992 yılında Tom ve Jerry: The Movie isimli bir filmi çekilmiş, ancak beğeni alamamıştı.

    Tom ve Jerry ile Susam Sokağı filmlerinin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top