Hesabım
    Charlie Kaufman’ın Yeni Filmine Yıldız Yağmuru!

    Drama filmi “I’m Thinking of Ending Things” kadrosunu genişletiyor.

    Anomalisa” ve “New York Yanılsamaları” filmleriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen ve senarist Charlie Kaufman’ın yeni filmi “I’m Thinking of Ending Things” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Oscar adaylığı bulunan Toni Collette, 2017 yılında “Canavar” ile yıldızı parlayan Jessie Buckley ve “Harry Potter” serisiyle tanınan Altın Küre adayı David Thewlis drama filminin kadrosuna dahil oldu.

    Ian Reid’in 2016 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “I’m Thinking of Ending Things” birlikte uzun bir yola çıkan Jake ve kız arkadaşına odaklanıyor. Jake’in gözden ırak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir yandan da ilişkilerini bitirmeyi düşünmektedir. Jake beklenmedik bir şekilde farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor durumda kalır ve ikili arasında somut bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve saf bir korku hissi oluşur.

    Filmin başrolünü “Fargo” ve “Black Mirror” dizileriyle iki kez Emmy’ye aday gösterilen başarılı aktör Jesse Plemons üstleniyor. Senaryosu da yönetmen Kaufman tarafından yazılan filmin yapımcı kadrosunda ise Anthony BregmanBob Salerno ve Stefanie Azpiazu yer alıyor. Çekimlerine yakın zamanda başlanması beklenen Netflix filminin yayın tarihine henüz karar verilmiş değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top