Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Richard Madden, "1917" Filminin Kadrosunda!

    I. Dünya Savaşı temalı filmin kadrosunda yer alacak olan isimler belli oldu.

    Başarılı yönetmen Sam Mendes'in yeni projesi resmi olarak duyuruldu. I. Dünya Savaşı temalı olacak olan filmin oyuncu kadrosunda yer alacak isimlere kimlerin eklendiği de belli oldu. "1917" ismini alacak olan dönem filminin oyuncu kadrosuna eklenen isimler arasında Benedict CumberbatchRichard Madden ve Colin Firth bulunuyor.

    Blockbuster bir film olması beklenen I. Dünya Savaşı temalı dönem filmi "1917"nin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler açıklandı. Aralarında Sherlock dizisinin, Doctor Strange, Atonement, The Imitation Game, Patrick Melrose12 Years A Slave gibi yapımların yıldız ismi Benedict Cumberbatch; Game of Thrones, Medici ve Bodyguard dizilerinin başarılı oyuncusu Richard Madden; A Single Man, The King's Speech, Kingsman serisi, Mamma Mia gibi yapımların usta oyuncusu Colin Firth'ün yanı sıra Kingman: Altın Çember, Stockholm, Miss Sloane, The Imitation Game gibi yapımlardan tanıdığımız Mark Strong; Game of Thrones'ta genç kral Tommen Baratheon olarak izlediğimiz Dean-Charles Chapman; Pride, Spectre, Sherlock, Victor Frankenstein, Fleabag gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Andrew Scott; Rogue One: A Star Wars Story, Atonement, Mr. NobodyThe Bank Job gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Mays ile Captain Fantastic, Pride, How I Live Now, 11.22.63 gibi yapımların genç yüzü George MacKay yer alıyor.

    George MacKay ve Dean-Charles Chapman'ın 1917'nin başrolünde yer alması bekleniyor. Filmin konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmasa da MacKay ve Chapman'ın savaşta bulunan iki genç askeri canlandıracağı bilinenler arasında yer alıyor. Çekimlerine gelecek hafta başlanması planlanan filmin arkasında DreamWorks ve Universal Pictures bulunuyor. 1917 filminin Amerika'daki izleyicileriyle gelecek Noel döneminde buluşması planlanıyor.

    Filmin yönetmenliğini üstlenen Sam Mendes'i şimdilerde devam projesi üzerinde çalışılan Penny DreadfulThe Hollow Crown gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmesiyle ve Daniel Craig başrollü James Bond filmleri olan Spectre ve Skyfall filmlerinin yanı sıra American Beauty, Road to Perdition, Jarhead, Revolutionary RoadAway We Go gibi Hollywood'un önemli filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle tanımıştık. Filmin senaryosunda Sam Mendes'e eşlik eden isim ise Penny Dreadful dizisinin senaryosunu kaleme alan Krysty Wilson-Cairns oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top