Hesabım
    Amy Adams’lı “Hillbilly Elegy”ye Haley Bennett Dahil Oldu!

    Ron Howard imzalı “Hillbilly Elegy” kadrosunu genişletiyor.

    2006 yılından bu yana altı kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktris Amy Adams’ın başrolünü üstlendiği Netflix yapımı drama filmi “Hillbilly Elegy” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Marley ve Ben”, “Muhteşem Yedili” ve “Trendeki Kız” gibi filmlerde izlediğimiz Haley Bennett filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Merakla beklenen filmin yönetmenliğini “Apollo 13”, “Akıl Oyunları” ve “Zafere Hücum” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ile karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü usta yönetmen Ron Howard üstleniyor. Bu sene “The Wife” ile yedinci Oscar adaylığını elde eden usta oyuncu Glenn Close ve “The Big C” dizisiyle adını duyuran genç yıldız Gabriel Basso’nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin senaryosuna 2017 yapımı “Suyun Sesi”nin Oscar adayı senaristi Vanessa Taylor imza atıyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve Apalaş bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Film, yazar ve risk sermayedarı J.D. Vance’ın 2016 tarihli aynı isimli anı kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top