Hesabım
    Jeff Goldblum ve Tye Sheridan’lı “The Mountain”dan İlk Fragman!

    Drama filmi “The Mountain”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    The Fly”, “Jurassic Park” ve “Independence Day” gibi unutulmaz filmlerden tanıdığımız deneyimli aktör Jeff Goldblum ve geçtiğimiz sene “Ready Player One”da izlediğimiz genç yıldız Tye Sheridan’ın başrollerini paylaştığı drama filmi “The Mountain”ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda 2012 yapımı “Holy Motors” ile hatırlanan Denis LavantUdo Kier ve Hannah Gross da yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz yıl Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ise son olarak 2015 yılında drama filmi “Entertainment”a imza atan Rick Alverson üstleniyor.

    “The Mountain”, genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Kendi yarattığı dünyada yaşayan, içe dönük bir yapıya sahip olan genç adam, annesinin ölümünün ardından bir arayışa girer. Genç adam bu süreçte bir beyin cerrahisi işlemi olan lobotomi dalındaki uygulamaları ile tanınan bir doktorla tanışır. Doktorun çalışmalarına katılan adam, çalışmalar ilerledikçe hastalar arasında bulunan batıda gelişmekte olan Yeni Çağ hareketlerinin karizmatik liderinin kızı ile kendisini özdeşleştirmeye başlar.

    “The Mountain” Amerika’da 26 Temmuz tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top