Hesabım
    Gerard Butler’lı “Greenland”in Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

    Gerilim türündeki “Greenland”in prodüksiyon detayları ortaya çıktı.

    300 Spartalı”, “Adalet Peşinde” ve “Kod Adı: Olympus” gibi filmlerle tanınan İskoç aktör Gerard Butler’ın başrolünü üstlendiği doğal afet temalı gerilim filmi “Greenland”in prodüksiyon detayları belli oldu. Filmin çekimlerine 24 Haziran’da Atlanta şehrinde başlanacağı öğrenildi. Çekimlerin 16 Ağustos tarihinde tamamlanması planlanıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Greenland”, ilişkileri pek yolunda gitmeyen evli bir çifte ve şeker hastası çocukları Nathan’a odaklanıyor. Film, ailenin dünyayı 48 saat içinde yok edebilecek bir gök cisminden korunmak için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışmasını konu alıyor.

    Filmin yönetmenliğini “Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh üstlenirken, senaryoyu “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi filmlere imza atan senarist Chris Sparling kaleme alıyor.

    Oyuncu kadrosu belli olmayan “Greenland” projesi daha önce “Yasak Bölge 9”, “Elysium: Yeni Cennet” ve “Chappie” filmlerini yöneten Neill Blomkamp’ın elindeydi. Filmin başrolünü de Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans’ın üstlenmesi bekleniyordu. “House of Cards” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen Kate Mara ve İki Oscar ödüllü George Clooney’nin ise proje için adı geçiyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top