Hesabım
    Bruce Willis’li “The Long Night” Kadrosunu Tamamladı!

    Aksiyon filmi “The Long Night” oyuncu kadrosuna beş yeni ismi kattı.

    Die Hard”, “Pulp Fiction” ve “The Sixth Sense” gibi unutulmaz filmlerden tanıdığımız ve son olarak bu sene “Glass”ta izlediğimiz Altın Küre ödüllü başarılı aktör Bruce Willis’in başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “The Long Night” oyuncu kadrosunu tamamladı. “One Tree Hill” dizisinin yıldızı Chad Michael Murray, Shea Buckner, Tyler OlsonLydia Hull ve Jessica Abrams filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Long Night”, evi acımasız iki suçlu tarafından basılan gözden düşmüş bir doktora (Bruce Willis) odaklanıyor. Suçlulardan biri başarısız giden bir soygunda vurulmuş ve tıbbi yardıma ihtiyaç duymaktadır. Yaralı suçluyu tedavi edebilecek uzmanlığa sahip olmadığının farkında olan doktor, ailesini korumak için ne gerekiyorsa yapmak zorundadır.

    Filmin yönetmen koltuğunda 2017 yapımı korku ve gerilim filmi “12 Feet Deep” ile adını duyuran Matt Eskandari oturuyor. Doug Wolfe’un senaryosuna imza attığı filmin yapımcılığını ise Mark Stewart ve George Furla üstleniyor. Çekimlerine yakın zamanda Columbus, Georgia’da başlanacak filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top