Hesabım
    Bol Yıldızlı Aksiyon Filmi "Point Blank"ten İlk Fragman!

    Frank Grillo ve Anthony Mackie başrollü "Point Blank"ten ilk fragman yayınlandı.

    Başrollerini Frank Grillo ve Anthony Mackie'nin üstlendiği Point Blank'ten ilk fragman geldi. "Point Blank" filminde Marvel Sinematik Evreni'nin Crossbones'u olarak tanınmanın yanı sıra Arınma Gecesi serisi ile de hatırlanan yakışıklı oyuncu Frank Grillo ile Marvel Evreni'nin yeni Kaptan Amerika'sı olan Falcon rolünde tanıdığımız, Black Mirror'ın son sezonunda da karşımıza çıkan Anthony Mackie hayatta kalmak için birbirlerine muhtaç durumda!

    Filmin konusu; Paul sıradan bir hayata sahip olan, mantıklı ve düzenli bir acil servis hemşiresidir. Eşiyle birlikte güzel bir evlilik sürdüren Paul'un hayatını güzelleştiren bir diğer neden de eşinin hamile olmasıdır. Yakında ailelerine katılacak olan bebekleri için çok mutlu olan Paul'un bu düzenli ve sakin hayatı bir anda başına gelen bir karmaşa ile birbirine girer. Hamile olan karısı kaçırılmış ve teminat olarak alınmıştır. Karısının ve doğmamış bebeğinin hayatını kurtarmaya kararlı olan Paul bu amaçla ağır yaralanan ve cinayet şüphelisi olan bir suçluyla iş birliği yapmak zorunda kalır. Rakip çete üyelerinin ve yozlaşmış polislerin arasında ölümcül bir mücadeleye atılan ikili, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakıp hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorundadır. İkisinin hayatı da aralarındaki ortaklığa güvenmelerine bağlı olacaktır.

    İntikam Kapanı, Mayhem ve Knights of Badassdom gibi aksiyon filmlerinde yönetmen koltuğuna oturmuş olan Amerikalı oyuncu ve yönetmen Joe Lynch'in kamera arkasına geçtiği aksiyon filminin kadrosunda yakışıklı İngiliz oyuncu Christian Louis, Oscar ödüllü Marcia Gay Harden, güzel yıldız Teyonah Parris ve Amerikalı oyuncu Boris McGiver da yer alıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dışında ilk kez bir projede birlikte çalışan Grillo ve Mackie'nin başrolünü üstlendiği aksiyon filminin senaryosunda ise Adam G. Simon'ın imzası bulunuyor. Çekimleri Cincinnati, Ohio'da gerçekleşen aksiyon filmi, 2010 yapımı Fransız polisiye filmi À bout portant'ın yeniden çekimi.

    "Point Blank" filmi 12 Temmuz'da Netflix seyircileri ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top