Hesabım
    Baz Luhrmann'ın Elvis Presley Biyografisinde Başrol Kim Olacak?

    Akıllarda, Elvis Presley biyografik filminde başrol olabilecek birkaç isim var!

    Usta yönetmen Baz Luhrmann, efsanevi müzisyen Elvis Presley için biyografik film hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak henüz filmin başrol oyuncusu belli olmadığı için, meraklı bekleyiş bir süredir devam ediyordu. Şimdi ise Elvis Presley'yi kimin canlandıracağı konusunda yeni gelişmeler bulunuyor.

    Son dönemlerde Queen grubunun solisti efsanevi isim Freddie Mercury'yi konu edinen Bohemian Rhapsody ve yarı kurgu yarı biyografik özelliğiyle olumlu eleştiriler alan Elton John biyografisi Rocketman'in başarılı olması üzerine, müzisyen biyografi filmlerinde artış görülüyor. Sıradaki müzisyen biyografisi ise Elvis Presley'i konu edinecek. Filmde Presley'i canlandıracak isim için uzun süredir bekleyiş yaşanıyordu. Şimdi ise yönetmen Baz Luhrmann'ın listesinde son beş kişinin kaldığı öğrenildi. Presley olarak düşünülen isimler arasında, daha önce The Beatles'dan John Lennon'a hayat veren Aaron Taylor Johnson; şimdilerde West Side Story yeniden çekimi ile oldukça yoğun olan Baby Driver yıldızı Ansel Elgort; Dunkirk'te oyunculuğunu izleme fırsatı yakaladığımız müzisyen Harry Styles; Whiplash'teki performansıyla göz dolduran oyuncu Miles Teller; Jim Jarmusch'un The Dead Don't Die'ında ve Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood'unda rol alan başarılı oyuncu Austin Butler bulunuyor.

    Bilindiği üzere Ansel Elgort'un müzikal bir geçmişi bulunuyor. Hem müzisyen olup hem de dans eğitimi olan Elgort'un müzikal tiyatro deneyimi de bulunuyor. Aaron Taylor Johnson ise Elvis Presley'ye görünüş olarak benzetilebilecek olmasının yanı sıra onun da çeşitli dans performansları bulunuyor. Taylor Johnson'ı R.E.M.'in Uberlin müzik klibindeki harika performansıyla hatırlıyoruz. Harry Styles ise hem çok popüler bir müzisyen olmasıyla hem de oyunculuk yapmaya başlamasıyla ön planda bulunuyor. Miles Teller, Whiplash'teki performansıyla göz doldururken akıllara kazınmayı başarmıştı. Austin Butler ise listenin en az tanınan ismi oluyor.

    The Great Gatsby, Moulin RougeRomeo + Juliet gibi filmleriyle tanınan yönetmen Baz Luhrmann'ın son kararı ilerleyen günlerde açıklanacak ve bu oyunculardan biriyle anlaşma sağlanacak gibi görünüyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna eklenen ilk isim de Tom Hanks olmuştu. Hanks, Presley'nin menajeri Colonel Tom Parker'ıa hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top