Hesabım
    "Mulan" Tanıtımı 24 saat İçinde 175 Milyon İzlenmeyi Geçti!

    "Mulan"dan gelen ilk tanıtım Disney'in yüzünü güldürdü.

    Mulan fragmanı 24 saat içinde 175 milyondan fazla izlendi. Disney'in savaşçı prensesi Mulan'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan filmin tanıtımı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Gelen verilere göre 24 saat içinde toplam 175 milyondan fazla kişi tarafından izlenen tanıtım, Disney'in en çok izlenen ikinci tanıtımı oldu. 24 saat içinde tanıtımı "Mulan" filminden daha fazla izlenen tek Disney yapımı Aslan Kral olmuştu. Hayvanlar alemine yolculuk yapan "Aslan Kral"ın ilk tanıtım fragmanı aynı sürede 224 milyon seyirciye ulaşmayı başarmıştı.

    "Mulan"ın fragmanıyla kazandığı izlenme oranı aynı zamanda onu 24 saat içinde gelmiş geçmiş en çok izlenen fragmanlar listesinde 7. sıraya yerleştiriyor. "Mulan"ın önünde olan yapımları ise ilk iki fragmanıyla 1. ve 2. sırayı alan Avengers: Endgame, 3. ve 6. sırayı alan Avengers: Infinity War, "Aslan Kral", 197 milyon izlenmeyle hit korku filmi O oluturuyor. "Mulan"ın hemen arkasında ise "Aslan Kral"ın yayınlanan ilk uzun fragmanı ve sevilen aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin 8. filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8 gibi hit gişe filmlerin fragmanları oluşturuyor. "Mulan" filminin bütçesine dair gelen dedikodular 290 milyon doları işaret ettiği için seyircilerden aldıkları tepki Disney'i bir hayli memnun etmiş olmalı...

    Merakla beklenen "Mulan"da Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prenses Mulan'ın beyaz perde temsilcisi Çinli oyuncu ve model Liu Yifei oluyor. Filmin zengin kadrosunda pek çok tanınan isim yer alıyor. Ip Man serisi ile akıllara kazınan Donnie YenJason Scott LeeUtkarsh AmbudkarRon YuanTzi MaRosalind ChaoCheng Pei-PeiNelson LeeGong Li ve dövüş filmlerinin unutulmaz oyuncusu Jet Li filmde boy gösterecek olan isimler arasında yer alırken, Çin'in cesur prensesinin yeni beyaz perde uyarlamasında Mulan'ın büyük aşkı Chen Hongui'yi ise yakında Ölümcül Makineler ile seyirci karşısına çıkan ve yapım aşamasındaki projeleriyle gümbür gümbür geldiğinin sinyallerini veren Yeni Zelandalı Yoson An canlandırıyor. Filmin senaryosunda ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisinin imzası var.

    Disney'in animasyondan live-action olarak yeniden uyarladığı "Mulan" 17 Nisan 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Beyaz Perdenin Yeni Nesil Mulan'ı Bulundu!
    • Yeni Nesil Mulan'ın Büyük Aşkı Bulundu!
    • Yeni Nesil Mulan'a İlk Bakış!
    • "Mulan"dan Zarif Bir Set Karesi Geldi!
    • Merakla Beklenen "Mulan"dan İlk Teaser!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top