Hesabım
    Elvis Presley Biyografisinin Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Austin Butler başrollü filmin vizyon tarihi açıklandı.

    Elvis Presley'nin hayatını beyaz perdeye aktaracak olan Baz Luhrmann'ın yönetmen koltuğuna geçtiği biyografik filmin vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda flmin başrolü olarak Austin Butler ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı.

    The Shannara Chronicles, Arrow, The Carrie Diaries ile Once Upon A Time In Hollywood gibi yapımlarda karşımıza çıkan ve The Dead Don't Die ile beyaz perdede yer alacak olan Austin Butler'ın Elvis Presley'e hayat vereceği, henüz adı belli olmayan Elvis Presley biyografik filminin vizyon tarihi duyuruldu. Eğer her şey yolunda giderse biyografik film, 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor. Bilindiği üzere Austin Butler, Hollywood'un yıldız isimleri arasından galibiyetle çıkarak Elvis Presley rolü için anlaşma imzalamıştı. Presley olarak düşünülen bu isimler arasında Ansel Elgort, Miles TellerHarry Styles ve Aaron Taylor Johnson bulunuyordu. Ancak The Great GatsbyMoulin RougeRomeo + Juliet gibi filmleriyle tanınan yönetmen Baz Luhrmann'ın yaptığı açıklama ile Austin Butler'ın kesinlikle doğru seçim olduğunu düşündüğü ortaya çıkmıştı.

    Biyografi türündeki film, Elvis Presley'nin müzik kariyerini ve yaşamını aynı anda keşfetmeye yönelik olacak. Özellikle menajeri Colonel Tom Parker ile olan karmaşık ilişkisi gözler önüne serilecek. Bilindiği üzere Tom Parker, Elvis Presley'i henüz kimse tanımıyorken keşfetmiş ve onun müzik yolculuğunda yanında yer almıştı. Parker'ın, Elvis Presley'nin kariyerinin hemen hemen her adımından sorumlu olmasıyla birlikte özellikle de gelmiş geçmiş en popüler müzik şirketlerinden biri olan RCA ile yaptığı albüm anlaşması ve oyunculuk kariyeri başarısında parmağı bulunuyordu. Presley biyografisinin de son zamanlarda popüler olan diğer biyografik filmlerden Rocketman ve Bohemian Rhapsody arasında yer alması bekleniyor. Baz Luhrmann, Moulin Rouge filmiyle Oscar adaylığı almış, ayrıca Moulin Rouge iki Oscar kategorisinde ödülün sahibi olmuştu. Bu durumda Luhrmann'ın Oscar yarışına katılabileceği bir film ortaya çıkarması bekleniyor.

    Elvis Presley biyografisinin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı belli değil. Ancak yurt dışında vizyon tarihi 1 Ekim 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top