Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson'lı Dram "A Million Little Pieces"dan Fragman Geldi

    Aaron Taylor-Johnson başrollü biyografik dram "A Million Little Pieces"dan fragman yayınlandı.

    Aaron Taylor-Johnson başrollü A Million Little Pieces filminden fragman yayınlandı. Dram filmi "A Million Little Pieces", yazar James Frey’in, ilk piyasaya sürüldüğünde biyografik olarak tanıtılan, ardından edebi sahtecilik suçlamalarından ötürü yarı kurgusal bir roman olarak tanıtılmaya başlayan romanına dayanıyor. Temel olarak, kitapta yazılan bazı olayların gerçek hayatta hiç yaşanmadığı ortaya çıktı. Filmin ne kadarının romandan ne kadarının gerçeklerden uyarlandığı ise bilinmiyor.

    Dram filminin konusu; 23 yaşındaki James bir alkolik ve uyuşturucu bağımlısıdır. Hayat kalitesi giderek daha da kötüye giden genç James'in artık önünde yalnızca iki seçeneği kalmıştır: tedavi olmak ya da ölüme mahkum olmak. Günün birinde bir uçakta, yüzü darmadağın edilmiş bir halde uyandığında ve son birkaç haftada yaşadıklarına dair hiçbir anısı olmadığında genç adam olayın ciddiyetini sonunda anlar. Artık rehabilitasyon tedavisi görme zamanı gelmiştir. Minnesota'daki bir klinikte, 2 ay süreyle yoğun bir detoks tedavisine başlatılan James, kanı çekilmiş ve sağlığı bozulmuş bedenini tamir etme yolculuğunda acılara katlanırken, kırılan ruhunu da daha iyi bir yaşam için savaşan diğer bağımlılarla iletişim kurarak iyileştirecektir. Ancak bu zorlu süreç basitçe söylendiğinden çok daha acı verici ve dayanılmaz olacaktır...

    Anna KareninaGöster Gününü gibi yapımlardan tanınan yakışıklı oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın eşi ve Grinin Elli Tonu'nun yönetmeni olarak hatırlanan Sam Taylor-Johnson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda Taylor-Johnson çiftinin imzası var. Filmin zengin kadrosunda; Kayıp Şehir ZSons of Anarchy ve Pasifik Savaşı gibi yapımların yakışıklı yıldızı Charlie Hunnam, Katil Doğanlar'ın yıldızı Juliette Lewis, Oscar ödüllü usta oyuncu Billy Bob Thornton ve Emmy adaylığı bulunan Antonino Giovanni gibi isimler yer alıyor.

    Dünya prömiyerini geçtiğimiz yılın sonunda Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren filmin ülkemizde seyircilerin karşısına çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top