Hesabım
    "The Hunt"ın İptal Edilmesine Seth Rogen'dan Tepki!

    "The Hunt" filminin vizyondan çekilmesine komedyen Seth Rogen'dan tepki geldi.

    Kanlı korku filmi The Hunt'ın vizyondan çekilmesi konusunda komedyen Seth Rogen'dan tepki geldi. Amerika'nın Teksas eyaletinin El Paso şehrindeki bir AVM'de gerçekleşen silahlı saldırıda 34 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Amerikan Başkanı Donald Trump'ın eleştiri oklarına hedef olan film hakkında Universal Pictures, ölenlere saygı amacıyla filmi vizyona sokmama kararı aldıklarını açıklamıştı.

    Komedyen Rogen, Kuzey Kore merkezli komedi filmi The Interview'da da benzer bir deneyim yaşamıştı. Kuzey Kore rejimi, filmin gösterileceği sinema salonlarına terörist saldırıları düzenlemekle tehdit edince vizyon takviminden kaldırılmış ve ev sineması seçeneği ile seyircilerle buluşturulmuştu. "The Hunt"ın akıbetinin de belirsiz olması hakkında konuşan Rogen; filmin yapımcılarına sempati duyduğunu söylerek; "Kötü bir dünya liderinin filminizi iptal ettirmesi berbat bir şey." dedi.

    Amerikan Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda; "Liberal Hollywood en üst düzeyde ırkçı, büyük bir nefret ve öfke barındırıyor. Kendilerine “elit” demeyi severler ama elit değildirler. Aslında, genellikle şiddetle karşı çıktıkları insanlar elit olanlardır. Bu film sorunu alevlendirip kaosa neden olmak için yapılmıştır. Kendi şiddetlerini yaratıyorlar ve sonra başkalarını suçlamaya çalışıyorlar. Onlar gerçek ırkçılar ve ülkemiz için çok kötüler!" demişti. Başkanın açıklamalarının ardından filmin yapım şirketi Universal Pictures, "şu an bu filmi yayınlamanın doğru zamanı değil" diyerek filmi piyasadan çekmişti.

    Rogen’ın Başkan Trump’a yönelik üstü kapalı atıfı, oyuncunun onaylamadığı filmler hakkındaki geçmiş yorumlarına bakıldığında biraz ikiyüzlü görünüyor. Rogen, 2015'te Clint Eastwood’un savaş dramı Keskin Nişancı’yı, Irak savaş gazisi Chris Kyle’ın anılarına dayanmasına rağmen, bir nevi Nazi propagandası olmakla suçlamıştı.

    Filmin hikayesi ise şöyle: On iki yabancı bir açıklıkta uyanır. Nerede olduklarını veya oraya nasıl gittiklerini hiçbiri hatırlamamaktadır. Daha da önemlisi çok özel bir amaç için seçilmiş olduklarını bilmemektelerdir. Karanlık bir internet komplo teorisinin gölgesinde, bir grup küresel elit sosyete üyesi spor için insanları avlama etkinliği düzenlemektedir. "Av" adını verdikleri bu etkinlik için de ilk kez bir araya gelmişlerdir. Devasa bir ormanlık alanda kaçmaya çalışan 12 kişiyi tek tek avlamayı hedeflemektedirler. Fakat bu seçkin zenginlerin kötücül planı raydan çıkarılmak üzeredir. Avlananlardan biri olan Crystal, bu tehlikeli oyunu bütün avcılardan daha iyi bilmektedir. Tek tek avcıları ava dönüştüren genç kadın, birer birer avcıları elerken tüm bu planın ortasındaki gizemli kadına doğru adım adım ilerlemeye başlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top