Hesabım
    Cardi B, "Fast & Furious 9"da Yer Alacak!

    Fast & Furious 9'dan yeni gelişmeler!

    Bir zamanlar Paul Walker'ın başrolünde yer aldığı Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Fast & Furious 9 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yıldız oyuncu Vin Diesel'ın sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruya göre, ünlü müzisyen Cardi B, Hızlı ve Öfkeli 9'da görülecek. İkili, birlikle bir video paylaştı.

    Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı Hustlers'da rol alarak oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Cardi B, yeni bir filmde rol alacak. Bu film ise tüm sinemaseverlerin yakından tanıdığı aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin 9. filmi olacak. Yıldız şarkıcı Cardi B'nin kendi olarak mı, yoksa başka bir karakter ile mi karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Cardi B'nin yanı sıra pop yıldızı olan Ozuna da Fast & Furious 9'da küçük bir rol ile karşımıza çıkacak.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

    Vin Diesel (@vindiesel)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Fast & Furious'un merakla beklenen yeni filmi "Fast & Furious 9" filminin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme alıyor.

    Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena, Finn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti. Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron da devam filminde boy gösterecek.

    Fast & Furious 9'un prodüksiyonu tam gaz devam ediyor. Filmin, ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top