Hesabım
    Valkyrie ile Captain Marvel Arasında Duygusal Bir İlişki mi Olacak?

    Taika Waititi'den Thor: Love and Thunder'a dair ipuçları...

    Thor: Ragnarok filminde ilk kez karşımıza çıkan Tessa Thompson'ın canlandırdığı Valkyrie karakteriyle ilgili yeni bir olay ortaya atıldı. Bir süredir gündemde olanlara göre, Marvel hayranları Valkyrie ve Captain Marvel arasında duygusal bir ilişki olmasını istiyor. Yönetmen Taika Waititi ise bu konuya Thor: Love and Thunder'da nasıl yer verileceği ile ilgili.

    Thor: Love and Thunder için hazırlıklara henüz başlanmadı. Natalie PortmanChris Hemsworth ve Tessa Thompson'ın başrolünde yer alacağı filmin senaryo çalışmalarına ise devam ediliyor. Marvel'ın başı daha önce Valkyrie karakteri ile belaya girmişti. Karakterin LGBTQ olduğunu belirten bir sahne çekilmiş olsa da, Marvel ve Disney bunun yayınlanmasına izin vermemişti. Bu durumda hayranlardan tepki geldi ve şirket geri çekilip durumu kabullenmek zorunda kaldı. Öncelikle Avengers: Endgame'de LGBTQ bir karaktere yer veren Marvel, Thor: Love and Thunder'da Valkyrie karakterinin üzerine gidecek gibi görünüyor. Tessa Thompson da Comic-Con etkinliğinde, Valkyrie'nin kraliçesini bulmaya ihtiyacı olduğunu belirtmişti. Hayranlar, bir süredir Captain Marvel ve Valkyrie'nin arasında yakınlaşma olmasını istediklerini belirtiyorlardı.

    Yönetmen Taika Waititi, bu isteğe şu yanıtı verdi: "Mesele şu ki, bence insanların Marvel ile ilgili ne istediklerini çok fazla söylemeleri tehlikeli bir şey. Çünkü o zaman diğer tarafa yönelme eğiliminde olacaklar. Bir noktadan sonra hayranların söylediklerini dinlemek istiyorsun. Ama aynı zamanda tamamen hayran yapımı bir film yaratmanın hiçbir anlamı yok. İnsanları şaşırtmak istiyorsun. Film çok daha büyük, gürültülü ve gösterişli olacak. Beni ilgilendiren şey yalnızca nasıl Ragnarok'un iki katı çılgınca bir şey yapabileceğimiz."

    Thor: Love and Thunder'da Natalie Portman'ı She Thor olarak göreceğiz. Chris Hemsworth ve Tessa Thompson ise karakterlerine hayat vermeye devam edecek. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde Chris Hemsworth'ün bir kez daha esas başrol olarak karşımıza çıkacağını öğrendiğimiz Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, WandaVisionThe Falcon and The Winter SoldierMs. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    Thor: Love and Thunder, 29 Ekim 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top