Hesabım
    Elvis Presley Biyografisinde Olivia DeJonge, Priscilla Olacak!

    Elvis Presley biyografik filminde Priscilla'ya hayat verecek oyuncu belli oldu.

    Geliştirme aşamasında bulunan Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filmine yeni bir isim eklendi. Bu isim ise, Elvis Presley'nin bir dönem eşi olan Priscilla Presley'i canlandırmak üzere Olivia DeJonge oldu. Elvis Presley ve Priscilla, 1967 ile 1973 yılları arasında evliliklerini sürdürmüşlerdi.

     The Great GatsbyMoulin RougeRomeo + Juliet gibi filmleriyle tanınan yönetmen Baz Luhrmann'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Elvis Presley biyografik filmiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Filmin oyuncu kadrosuna The Visit, The Society, The Sisterhood of the Night gibi yapımlardan tanıdığımız genç isim Olivia DeJonge eklendi. DeJonge, Elvis Presley'nin şimdilerde 74 yaşında olan eski eşi ve Elvis Presley Enterprises'ın başında bulunan isim Priscilla Presley'e hayat verecek.

    Baz Luhrmann bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Olivia karakter derinliğini ve Priscilla'yı ikon yapan özellikleri gösterebilecek yeteneğe sahip biri. Olivia son derece yetenekli genç bir oyuncu ve Austin'in Elvis'i ile uyum sağlayabilecek biri." Yönetmen birkaç ay önce Elvis Presley karakterini canlandıracak genç oyuncuyu seçmişti. The Shannara Chronicles, Arrow, The Carrie Diaries ile Once Upon A Time In Hollywood gibi yapımlarda karşımıza çıkan ve The Dead Don't Die ile akıllarda daha çok yer edinmeye başlayan Austin Butler'ı Elvis Presley yapma kararı almıştı. Presley olarak düşünülen bu isimler arasında Ansel ElgortMiles TellerHarry Styles ve Aaron Taylor Johnson bulunuyordu. 

    Biyografi türündeki film, Elvis Presley'nin müzik kariyerini ve yaşamını aynı anda keşfetmeye yönelik olacak. Özellikle menajeri Colonel Tom Parker ile olan karmaşık ilişkisi gözler önüne serilecek. Bilindiği üzere Tom Parker, Elvis Presley'i henüz kimse tanımıyorken keşfetmiş ve onun müzik yolculuğunda yanında yer almıştı. Parker'ın, Elvis Presley'nin kariyerinin hemen hemen her adımından sorumlu olmasıyla birlikte özellikle de gelmiş geçmiş en popüler müzik şirketlerinden biri olan RCA ile yaptığı albüm anlaşması ve oyunculuk kariyeri başarısında parmağı bulunuyordu. Tom Parker karakterine ise Tom Hanks'in hayat vermesi bekleniyor.

    Elvis Presley biyografik filmi, 1 Ekim 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top