Hesabım
    Michael Douglas, Ant-Man 3'ye Hank Pym Olarak Dönecek!

    Ant-Man 3 ile ilgili yeni detaylar...

    Paul Rudd'un başrolünde yer aldığı Ant-Man serisinin devam filmi Ant-Man 3'nin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu ve yönetmen koltuğuna bir kez daha Peyton Reed'in geçeceği açıklanmıştı. Şimdi ise Hank Pym karakteriyle karşımıza çıkan Michael Douglas'ın seriye geri döneceği ifade edildi.

    Şimdilerde Netflix'te ikinci sezonu yayınlanan The Kominsky Method'ın yıldızı olmasıyla ile gündeme gelen usta oyuncuMichael Douglas, Ant-Man 3'nin çekileceğinin açıklanmasının ardından konu hakkında konuştu. Douglas şu sözleri sarf etti: "Marvel dünyası inanılmaz büyük bir olay yarattı. Onları çok seviyorum, harika zaman geçiriyorum. 2021'in Ocak ayında Ant-Man 3'e başlıyoruz. Bir diğer Marvel filminin başlangıç tarihi bu." Michael Douglas'ın canlandırdığı Hank Pym, Ant-Man'in dönüşümünde yardımcı olan en önemli isim olarak biliniyor. Biyokimya, sibernetik, kuantum fiziği, entomoloji gibi bilimlerde uzman olan Pym, çizgi romanlarda filmlerde olduğundan çok daha aktif bir konumda bulunuyor. Çizgi romanlarda Avengers'ın kurucu üyelerinden olan Pym'in Ultron ile birleştiği dahi görülmüştür.

    Ant-Man ile Ant-Man and The Wasp filmlerinin de yönetmen koltuğuna oturan Peyton Reed, geçtiğimiz günlerde serinin üçüncü filmi için Disney ile anlaşmaya imza attı. Michael Douglas'ın da yaptığı açıklamada belirttiği üzere Ant-Man 3'nin prodüksiyonuna 2021'de başlanacak. Vizyon tarihinin ise 2022 olması bekleniyor. Ant-Man, son olarak Avengers: Endgame'de görülmüştü. Kahramanlarımızın alternatif evrendeki geçmişe gitmelerini de yine Ant-Man sağlamıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş de Endgame ile sağlandı. Yeni evrede Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-ChiLoki, Hawkeye, WandaVisionThe Falcon and The Winter SoldierMs. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top