Hesabım
    Yeni Star Trek Filmini Noah Hawley Yönetecek!

    Star Trek ile ilgili yeni gelişmeler...

    Star Trek serisinin yeni filmi konusunda geçtiğimiz aylarda iptal haberi çıkmış, ancak filmin çekilmesine karar verilmişti. İptalin eşiğinden dönme nedeni ise yönetmen S.J. Clarkson'ın Game of Thrones spin-off dizi projesine odaklanacak olmasıydı. Şimdi ise Star Trek 4'un yönetmen koltuğuna yeni bir isim getirilerek yola devam ediliyor. Bu yönetmen Noah Hawley oluyor.

    Wonder Woman, Outlaw King, Hell or High WaterThe Finest Hours gibi yapımların başarılı yüzü Chris PineGuardians of The Galaxy'nin yıldız oyuncusu Zoe SaldanaYüzüklerin EfendisiYargıç DreddThor: Ragnarok, Riddick, The Boys gibi yapımlarda aldığı rollerle başarıya imza atan Karl Urban; Sıkı AynasızlarZombilerin ŞafağıMission Impossible gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu ve senarist Simon Pegg;  Black Panther ve The Walking Dead'in etkileyici oyuncusu Danai GuriraKayıp AranıyorThe ExorcistÖzçekim gibi yapımlardan tanıdığımız John ChoLeonard Nimoy'un mirası olan Captain Spock rolünü üstlenen Zachary Quinto'nun oyuncu kadrosunda bir kez daha yer alacağı Star Trek 4 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Filmin yönetmeninde değişikliğe gidildiği duyuruldu. Bu kez yönetmen koltuğuna oturacak olan isim Bones, Fargo ve Legion dizilerinden, Lucy In The Sky filminden tanıdığımız Noah Hawley olacak. Ayrıca Hawley, 20th Century Fox tarafından, henüz Disney engeli çıkmadan önce Doctor Doom filmini yönetmesi için de ekibin başına getirilmişti.

    Star Trek serisinin geçmişi 1970'li yıllara dayanıyor. Son olarak Star Trek: Beyond filmi 2016 yılında izleyicileriyle buluşmuş ve beğeni kazanmıştı. Ancak gişede çok da başarılı olamayıp 185 milyon dolarlık bütçesine karşılık 343 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Ayrıca ilk filmlerden itibaren serinin başrolünde bulunan Patrick Stewart'ın Jean Luc Picard karakterini odağına alan Star Trek: Picard isimli dizi, izleyicileriyle Ocak ayı içerisinde buluşmaya hazırlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top