Hesabım
    RoboCop, Abe Forsythe Yönetmenliğinde Geri Dönüyor!

    RoboCop Returns'ü Abe Forsythe yönetecek.

    Bilim kurgu türündeki RoboCop serisi, Robocop Returns isimli yeni bir film projesiyle beyaz perdeye dönüş yapıyor. Bu kez filmin yönetmenliğini üstlenecek olan isim, Neill Blomkamp'in yerini alan Little Monsters'ın yönetmeni Abe Forsythe olacak.

    Yeni RoboCop filmi bir süredir yönetmen Neill Blomkamp'in programı nedeniyle gecikmelere tabi tutuluyordu. Ancak stüdyo yeni bir karar alarak filmin yönetmen koltuğuna Comedy Inc, Laid, Down Under ve Little Monsters'da imzası bulunan Abe Forsythe'yi getirdi. MGM'nin yapımcılığı bünyesinde geliştirilen film, 1987'de Paul Verhoeven'in hayata getirdiği orijinal RoboCop filminin devamı niteliğinde olacak. Tıpkı Terminator: Dark Fate ve Halloween gibi aradaki filmleri unutturma amacı güdecek. Son olarak Joel Kinnaman başrollü RoboCop filmi 2014 yılında izleyicileriyle buluşmuş, ancak gişede büyük bir başarı getirememişti. MGM, yeni filmle birlikte bu başarısızlığı aşmayı planlıyor. RoboCop'un hikayesinin orijinal yaratıcıları Edward Neumeier ve Michael Miner olmuştu. Yine bu orijinal hikayeye göre, bir polis memuru öldürülüyor ve insan ile sayborg karışımı bir makine olarak yeniden hayata dönüyordu.

    Şimdi ise yeni RoboCop filminin yapımcılığını Edward Neumeier ve Michael Miner üstlenecek. Forsythe ise film için kendi senaryosunu oluşturacak. Ancak yönetmenin geçmişi komedi ve korku türlerinin karışımına dayanıyor. Bu durumda ortaya nasıl bir RoboCop filminin çıkacağı tahmin edilemiyor. Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: RoboCop geleceğin Detroit’inde geçmektedir. Şehir, dev bir şirket tarafından yönetilmektedir. OCP adı verilen şirket, suçla savaşmak için bir robot üretir. Fakat üretilen robot büyük bir başarısızlıktır ve şirket kaybettiği güveni kazanmak için yeni bir proje hazırlar. Bir çete çatışmasında öldürülen polis memuru Alex Murphy’nin bedeni çelikten yapılmış bir robotla birleştirilir ve RoboCop adı verilir. Şehrin yeni ve güçlü koruyucusu RoboCop, suç lordu Boddicker’le mücadele edecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top