Hesabım
    Wonder Woman 1984'ten Fragman!

    Gal Gadot'lu devam filmi Wonder Woman 1984'ten fragman yayınlandı,,

    Merakla beklenen devam filmi Wonder Woman 1984'ten fragman geldi. Gal Gadot'un başrolünde olduğu film, Brezilya'da düzenlenen Comic-Con aracılığıyla ilk fragmanını görücüye çıkardı. Yönetmen Patty Jenkins, kalabalığa yaptığı açıklamada, "Bu film 80'ler olarak kurgulandığı için bize de eşsiz bir deneyim oldu. Gerçekliği verebilmek adına çok uğraştık." açıklamasında bulundu. 

    Kristen Wiig, hikayeye Diana'nın (Gadot) arkadaşı olarak başlayan ve Cheeta olarak bilinen kötü kadına dönüşen Barbara Minerva'yı canlandırıyor. Pedro Pascal, Jenkins'in "başarılı olmak için her şeyi yapacak" diye tanımladığı Max Lord'u oynuyor. Chris Pine, karakteri Steve Trevor orijinal Wonder Woman'da öldükten sonra geri döndü. Jenkins, "Trevor'ı bir şekilde bu filme koymamız gerek diye düşündük ve hikayeye dahil ettik" diye konuştu. Gal Gadot ise karakteri hakkında; "Yıllar boyunca bütün arkadaşlarını kaybetti ve yapması gereken şeyi yapıyor. Başına bir şey gelene kadar insanlığa yardım ediyor ve onları kurtarıyor." ifadelerini kullandı.

    Filmde, Gal Gadot'un yanı sıra, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Chris Pine, Kristen Wiig, Gabriella WildeRobin Wright ve Lyon Beckwith gibi oyuncular yer alıyor. Wonder Woman 1984, 5 Haziran 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top