Hesabım
    Let Him Go'dan Son Detaylar!

    Kevin Costner ve Diane Lane'li gerilim Let Him Go, gösterim tarihini aldı..

    Larry Watson'ın romanından uyarlanan gerilim filmi Let Him GoKevin Costner ve Diane Lane'i yeniden bir araya getiriyor. İkili, daha önce Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice filmlerinde birlikte rol almıştı. Çekimleri tamamlanan ve post prodüksiyon aşamasına geçilen filmin gösterim tarihi ise belirlendi. Film, 21 Ağustos 2020 yılında Amerika'da gösterimde olacak. Ülkemizde ise netleşen bir tarih yok.

    Filmin yan rollerinde de iddialı isimler mevcut. Phantom Thread filmiyle başarılı bir yıl geçirip, Oscar adaylığı elde eden Lesley Manville, son dönem Fargo ve Shut Eye dizileriyle TV'de boy gösteren Jeffrey DonovanKong: Kafatası Adası'nda izlediğimiz Will Brittain ve Netflix yapımı “Private Life”tan tanıdığımız Kayli Carter filmin diğer önemli rollerini üstleniyor. Senaryo ve yönetim ise, Big Eden, The Family Stone ve Monte Carlo filmlerinden tanıdığımız Thomas Bezucha'ya ait. Yapımcılar ise Paula Mazur ve Mitchell Kaplan

    Oğullarını kaybeden çift, bir başka eyalette bulunun torunlarını sorunlu bir aileden kurtarmak için yola koyulur. Oraya vardıklarında, torunlarını kolayca geri alamayacaklarını anlarlar ve gerilim yüklü hikaye burada başlar. Costner emekli bir şerifi, Lane ise onun eşini canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top