Hesabım
    Matrix 4'ün Oyuncu Kadrosuna Max Riemelt Katıldı!

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediliyor.

    Keanu Reeves ve Carrie Anne-Moss'un yıllar sonra yeniden yer alacağı "Matrix 4" ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Orijinal üçlemede imzası bulunan Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna Sense8 dizisinden tanıdığımız Max Riemelt eklendi. Riemelt, bu iş birliğini sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak duyurdu.

    2000'li yılların unutulmaz bilim kurgu serilerinden biri olan Matrix serisine yeni bir film ekleniyor. Lana Wachowski'nin yönetmenliğini üstleneceği filmin konusu henüz resmi olarak açıklanmasa da, oyuncu kadrosu üzerinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kez de kadroya eklenen isim Sense8'te Wolfgang Bogdanow olarak tanıdığımız ve Berlin Syndrome, World on Fire gibi yapımlarda rol alan Max Riemelt oldu.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    #matrix4 #happy #newmovie

    Max Riemelt (@maxriemelt)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Matrix üçlemesinden John Wick'in yıldızı Keanu ReevesCarrie-Anne Moss, ve Jada Pinkett Smith bir kez daha bu dünyada yer alırken, kadroya yeni eklenen isimler arasında Jessica HenwickNeil Patrick HarrisJonathan GroffToby OnwumereYahya Abdul-Mateen II bulunuyor. Ayrıca söylenenlere göre Yahya Abdul-Mateen II, genç Morpheus'u canlandıracak olabilir.

    Keanu Reeves'in bir kez daha yıldızı olacağı John Wick 4 ve Matrix 4'ün aynı gün vizyona gireceği hakkındaki bilgiler yayılmaya devam ediyor. İki film de eğer bir değişikliğe gidilmezse 21 Mayıs 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak ve bir anda tüm dünya Keanu Reeves'ten ibaret olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top