Hesabım
    Scott Derrickson, "Doctor Strange In The Multiverse of Madness" Yönetmenliğinden Ayrıldı

    Doctor Strange'in yönetmeni projeden ayrıldı.

    Disney+

    Yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Doctor Strange'in yönetmenliğini üstlenen Scott Derrickson'ın, devam filmi Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmindeki görevinden ayrıldığı resmi olarak açıklandı. Variety'nin haberine göre, Derrickson ile Marvel yönetiminin arasında fikirsel çatışmalar vardı.

    Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Benedict Wong'un başrolünde yer alacağı Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Variety'nin aktardıklarına göre, ilk filmin yönetmen koltuğuna oturan Scott Derrickson ikinci filmin yönetmenliğini bırakma kararı aldı. Yönetmen sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı ve şu sözleri sarf etti: "Marvel ve ben yaratıcı farklılıklar nedeniyle Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta yollarımız ayırma konusunda hemfikiriz. İş birliği yaptığımız için minnettarım."

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Marvel'ın ilk kez korku türüne yönelen filmi olacak. Ancak tahmin edilenler arasında Sinister, The Exorcism of Emily Rose gibi korku filmlerinin de yönetmen koltuğunda bulunan Scott Derrickson ile Marvel'ın arasında çıkan anlaşmazlık korku temasının kullanım şekli ve genel izleyici kitlesine uyarlanma biçimi bulunuyor. Bu nedenle, filmin prodüksiyonuna önümüzdeki Mayıs ayında başlanacak olsa da, fikirler konusunda değişikliğe gidilebileceği düşünülüyor. Marvel ve Disney şimdilerde yeni bir yönetmen arayışına girmiş bulunuyor.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVision, She Hulk, Ms. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Eğer hayata geçirilmesi konusunda başka bir sorun yaşanmazsa, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top