Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Senaryosu Jennifer Kaytin Robinson'a Emanet

    Thor: Love and Thunder'dan yeni gelişmeler...

    Willy Sanjuan/Invision/AP - Nick Agro / ©A.M.P.A.S

    Geçtiğimiz Pazar gecesi Oscar sahibi olan Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Marvel filmi "Thor: Love and Thunder"ın senarist koltuğunda Waititi'ye eşlik edecek olan isim açıklandı. Chris HemsworthNatalie Portman ve Tessa Thompson başrollü Thor: Love and Thunder'ın senaryosu üzerinde Waititi'nin yanı sıra Jennifer Kaytin Robinson çalışacak.

    Boy, What We Do In The ShadowsHunt for The Wilderpeople, Thor: Ragnarok ve son olarak Oscar ödülünü kucaklayan Jojo Rabbit'e imza atan Taika Waititi'nin yönetmeni olacağı Thor: Love and Thunder için yeni gelişmeler bulunuyor. Sweet / Vicious ve Someone Great yapımlarının senaryosuna imza atan Jennifer Kaytin Robinson, Thor: Love and Thunder'ın senaryosu üzerinde Waititi ile birlikte çalışacak. Filmin prodüksiyonuna bir süre daha başlanmayacak gibi görünüyor. Waititi, geçtiğimiz yıl tamamen Jojo Rabbit ile meşguldü. Bunun ardından ise Michael Fassbender başrollü Next Goal Wins ortaya çıktı. Waititi'nin The Suicide Squad'da da bir rolü bulunuyor. Ayrıca dedikodulara göre Disney, yeni bir Star Wars filmi için Waititi ile anlaşmak istiyor.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Thor: Love and Thunder ile ilgili çeşitli dedikodular ortaya çıkmıştı. Bu dedikodulara göre Oscarlı oyuncu Christian Bale'in kötü bir karakterle filmde rol alabileceği düşünülüyor. Henüz hiçbir taraftan onay gelmese de, Bale için özellikle Dario Agger rolü düşünülüyor. Natalie Portman'ı Thor'a benzer güçlere sahip olmuş bir şekilde izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder, 29 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini almış olacak.

    Marvel Evreni'nin gelecek projeleri arasında Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top