Hesabım
    Maggie Gyllenhaal, Baz Luhrmann’ın Elvis Filminin Kadrosunda!

    Başarılı oyuncu, Elvis'in annesini oynayacak.

    Gareth Cattermole

    Maggie Gyllenhaal, Baz Luhrmann’ın “Elvis” filminde Rock and Roll’un kralının annesi King Gladys Presley’i canlandıracak. Warner Bros. filminde başrollerde Elvis'i canlandıracak olan Austin Butler ve Albay Tom Parker rolüyle Tom Hanks yer alıyor.

    Luhrmann senaryoyu Craig Pearce ile birlikte yazdı. Film, usta yönetici ve fakir mahalleden gelen genç şarkıcı etrafında dönüyor ve müzik tarihinin seyrini değiştiren bir simge haline gelen Elivs Presley'in hayatının bir bölümüne odaklanıyor. Proje, Luhrmann’ın Leonardo DiCaprio'nun oynadığı “The Great Gatsby” adlı 2013 uyarlaması filmden bu yana ilk uzun metraj projesi anlamına geliyor. Luhrmann, son olarak Netflix dizisi “The Get Down” üzerine çalışmıştı.

    Prodüksiyonun bu baharda başlaması ve ekibin sete girmesi bekleniyor. Presley, bilindiği üzere, kariyeri boyunca annesine olan bağlılığından bahsetti ve ona sürekli bir numara lakabını taktı. Yakın ilişkinin, müzisyenin kariyeri başladığında ve evden uzak zamanlar geçirmeye başladığında Glady'nin depresif bir hal almasıyla farklı bir noktaya taşındığı biliniyor. Filmde bu kısımlar ne kadar yer alacak ya da alacak mı hep beraber göreceğiz.

    Maggie Gyllenhaal son sezonu eleştirel olarak iyi bir noktada tamamladı ve HBO drama dizisi “The Deuce” performansıyla övgüler aldı. Porno yönetmeni Candy rolü, 2018'de ona Altın Küre adaylığı kazandırdı. Film tarafında ise Gyllenhaal en son Netflix yapımı “The Kindergarten Teacher”la karşımıza çıktı ve Gael Garcia Bernal'le karşılıklı oynadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top