Hesabım
    Rufus Sewell, Baz Luhrmann Filminde Elvis'in Babasını Oynayacak

    Sewell, Baz Luhrmann'ın müzikal dramasının kadrosuna dahil oldu

    Rufus SewellBaz Luhrmann’ın “Elvis” projesinde efsane müzisyenin babası Vernon Presley'i canlandıracak. Warner Bros. filminde, Elvis rolünde Austin Butler yer alırken, Albay Tom Parker rolüne hayat verecek Tom Hanks ve Elvis'in annesini canlandıracak Maggie Gyllenhaal başlıca rollerde yer alıyor.

    Craig Pearce ve yönetmen Luhrmann senaryoyu beraber yazdı. Film, Elvis'in kenar mahallelerden gelip, dünyanın en ünlü şarkıcısı olma hikayesini anlatacak ve ona yön veren insanlar filmde geniş yer bulacak. Elvis, Leonardo DiCaprio'nun oynadığı “The Great Gatsby” filminden bu yana yönetmenin çektiği ilk film olacak ve 7 yıllık bir aradan sonra geri dönüşü anlamına gelecek. Luhrmann, TV dünyasında ise yakın zamanda Netflix dizisi “The Get Down” ile karşımıza çıkmıştı.

    Bahar aylarında sete girmesi beklenen ekip çalışmalarını sürdürüyor. Filmi yaz sonuna doğru kurgu ve post prodüksiyon için vites yükseltmesi olası ve daha önce açıklanan vizyon tarihi 1 Ekim 2021. Yani 2021 yılının ödül sezonu. Filmde Elvis'in ailesine ve özellikle annesine olan düşkünlüğü, turneler başladığında evden uzak kaldığı için yaşanan depresif olaylar da geniş yer bulacak.

    Rufus Sewell, son olarak The Man in the High Castle dizisi ve Judy filmiyle karşımıza çıktı. The Marvelous Mrs. Maisel projesindeki performansıyla bir Emmy adaylığı da kazanan Sewell, bir yandan da The Father ve The Pale Horse projeleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top